Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els més petits de l’escola de música de Sant Sadurní oferiran dissabte el concert de primavera

Els alumnes més petits de l’Escola Municipal de Música de Sant Sadurní d’Anoia, de P3-P4 i P5 i 1r elemental presenten el proper dissabte, 16 de març, la cantata ‘El nen enamorat de la lluna’, la mateixa que el diumenge interpretaran alguns d’ells al Parc del Fòrum de Barcelona. L’acte, que també comptarà amb l’actuació dels alumnes del taller de percussió, es farà a dos quarts de set de la tarda a la Fassina.<br />

Aquesta és una de les moltes activitats organitzades des de l’Escola Municipal de Música de Sant Sadurní, que enguany compta amb un nou equip directiu, format per Jeannette Porter a la direcció, Isabel Gregori com a secretària acadèmica i Conxi Naranjo com a cap d’estudis.<br />Per més informació us podeu dirigir a l’Escola Municipal de Música Sant Sadurní, Pl. Doctor Salvans 1, o al correu .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: