Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els instruments de percussió a la Fira Musical de Vilafranca

Es tracta d’una activitat de sensibilització familiar per potenciar l’hàbit d’escoltar música i el coneixement de diferents instruments.<br />

La proposta consistia en una audició-concert per tal de passar una estona envoltada dels sons que produeixen la bateria i la petita percussió. La interpretació va anar a càrrec dels músics Xavi Terrades i Roger Soler, tots dos membres de diversos grups de música i experts en percussió. Els músics van fer les seves interpretacions mentre comentaven les característiques dels instruments per tal de donar-los a conèixer d’una manera divertida i didàctica. Aquesta activitat, és una oportunitat única que permet escoltar-los en directe i ampliar el coneixement de determinats grups d’instruments en família<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: