Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Elena Gadel presenta “Tocant fusta” en un concert benèfic a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer

“Tocant fusta” és el primer treball de l’artista Elena Gadel de base pop i reminiscències flamenques, funk i jazz, fruit d’un procés creatiu juntament amb el músic i compositor Toni Pagès.

En els seus concerts, Gadel mostra una música pura, senzilla, sense afegits i que surt directament de l’ànima. Els disc està a la venda des de fa 2 anys i ha estat de gira durant tot aquest temps. Ara però aterra a Catalunya, i concretament aquest diumenge ho feia a Vilafranca en un concert benèfic. L’artista barcelonina es va donar a conèixer al programa televisiu “Operación Triunfo” l’any 2002 i va continuar la seva carrera en musicals com “Mar i cel” i “Grease”. Després de “Tocant fusta” ja està preparant un nou disc que ens anunciava que sortirà al mercat a finals d’aquest 2013. Els beneficis del concert anaven destinats al’associació “Qui té a qui. Amics dels discapacitats. País del cava” que van explicar la seva tasca abans de començar. <br />Gadel va interpretar les cançons en català del seu darrer disc, algunes versions del mateix disc que també ha editat en castellà i versions de The Police i Noa, entre d’altres. <br /><br />

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: