Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El teatre, el seu moment actual i futur a nivell comarcal i català van centrar el debat de l’Agrícol d’aquesta setmana

Posar el dia el món del teatre vilafranquí i penedesenc i apuntar possibles opcions per revitalitzar la creació. Aquestes serien algunes de les conclusions que es poden extreure del debat que dissabte a la tarda va acollir l’Agrícol, coorganitzat per la llibreria la Cultural de Vilafranca.<br />

Un dels socis col•laboradors de La Cultura, Lluís Laguna, comentava que una de les intencions a l’hora d’organitzar aquest debat era fer una posada al dia del que és el teatre a Vilafranca, tant a nivell amateur com professional.

Per Laguna el debat que es va produir va ser interessant, i amb col•loqui molt participatiu. En un moment en què la situació és complicada a tots els nivells, el món de la cultura no se n’escapa.

Així, es va comentar per exemple, que cal fer esforços mancomunats i amb el suport màxim de la societat i les administracions per donar oportunitats a les persones que volen tirar endavant iniciatives culturals. Com a possibles opcions es van apuntar els microcrèdits, els mecenatges, i la participació cooperativa. En definitiva, buscar sortides imaginatives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: