Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de Freixenet diu que el boicot al cava s’ha intensificat després de l’11 de setembre

Josep Lluís Bonet ha parlat de diversos temes en el transcurs d’una entrevista a la Xarxa de Comunicació Local com a president de Fira Barcelona. Però també s’ha referit al sector del cava i a les darreres dades de vendes ofertes pel Consell Regulador del Cava que, malgrat un augment d’ampolles venudes gràcies a les exportacions, constataven un descens important al mercat interior.

El president de Freixenet ha explicat que, tal i com va dir el president del Consell Regulador del Cava Gustau Garcia Guillamet, existeix el boicot encara que no poden quantificar les pèrdues que suposa perquè coincideix amb una forta crisi de consum.
L’any 2012 es van vendre 243 milions d’ampolles de cava. El creixement en el mercat exterior va ser de l’entorn del 6%; amb 161 milions d’ampolles i un augment de 9 milions d’ampolles respecte l’any anterior. <br />Pel que fa al mercat interior, es va produir una caiguda superior al 6%; amb unes vendes de 81 milions d’ampolles el 2012. Un descens que continuava de l’any 2011, tot i que llavors va ser més elevat, del 8’7%.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: