Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pintor Oliver Roura porta la seva representació de la naturalesa colorista i geomètrica a Vilafranca

El guanyador del 14è Concurs de Pintura Jove, l’artista Oliver Roura, exposa aquests dies al Fòrum Berger Balaguer de l’Obra Social de Caixa Penedès, a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca, una mostra monogràfica de la seva obra, titulada "De cercles i fractals".<br />

Oliver Roura, que actualment resideix a Berlín, on treballa, és l’artista guanyador del 14è Concurs de Pintura Jove. Pel crític Pep Garrido, autor del pròleg del catàleg, Roura és un dels nostres grans poetes de la geometria i el color.

El pintor diu que la seva obra és una representació de la naturalesa que parteix de la geometria.

Roura juga amb el cercle per fixar l’atenció de qui mira i, a partir, d’aquí, que la mirada recorri el quadre i les textures que hi ha representades. El pintor ha rebut fins al moment sensacions molt positives.

La mostra podrà visitar-se fins el 14 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: