Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal convoca una nova edició del concurs de fotografia de la gent gran

El tema d’enguany és "La festa major dels pobles de l’Alt Penedès". Es concediran tres premis: el primer, un lot de productes de l’Alt Penedès i un de material fotogràfic; el segon, un lot de material fotogràfic, i el tercer, un lot de productes de l’Alt Penedès.<br />

Hi poden participar les persones majors de 60 anys residents a l’Alt Penedès i cada concursant pot presentar fins a un màxim de tres fotografies originals i inèdites, en color o en blanc i negre, analògiques o digitals. <br />La inscripció és gratuïta i les fotografies s’han de presentar entre el 18 de març i el 12 d’abril d’enguany, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Consell Comarcal. Les bases del concurs es poden consultar al web de l’ens comarcal.<br />El jurat valorarà la qualitat artística de les fotografies, el seu valor creatiu, la innovació i l’originalitat amb què s’ha abordat el tema proposat i la forma de tractar la realitat que es reprodueix.<br />El veredicte es farà públic el dia 12 de juny a la en el marc de la MostrActiva 2013, on s’exposaran totes les fotografies presentades durant els dies que duri l’esdeveniment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: