Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El blaugrana Eusebio Sacristán parlarà sobre esport i salut a Vilafranca

La jornada Enganxa’t a l’esport, organitzada per l’Agrupació Barça Jugadors per promocionar el futbol com a font de salut i prevenció, arribarà a Vilafranca demà, dimecres.

L’acte principal a Vilafranca serà una taula rodona amb la participació d’Eusebio Sacristán, jugador del FC Barcelona entre 1988 i 1995, a les vuit del vespre a la Sala d’actes del Vinseum.

<br />Amb la implicació de l’Ajuntament de Vilafranca, La Caixa i l’Agència de Salut Pública de Catalunya, i la col•laboració de la Penya Barcelonista de Vilafranca, la jornada té l’objectiu de fomentar l’esport com a factor de protecció davant les conductes de risc. Des de la seva posada en marxa el 2006, l’Enganxa’t a l’esport ja ha visitat gairebé 60 localitats d’arreu del territori, promocionant l’activitat esportiva a través de l’experiència i les reflexions dels exjugadors del FC Barcelona.

<br />La jornada constarà de dues activitats protagonitzades per Eusebio Sacristán, que és vicepresident de l’Agrupació Barça Jugadors. La primera es tracta d’una xerrada dirigida a joves esportistes de 10 a 12 anys on es parlarà de diferents valors del futbol com la constància, el treball o la tolerància a la frustració. La segona activitat, oberta a tot el públic, és una taula rodona on s’aborden els beneficis de l’esport, especialment en l’àmbit de la prevenció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: