Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cine Club Vilafranca dedica un minicicle a Woody Allen

Cine Club Vilafranca vol homenatjar una de les figures més talentoses de la recent història del cinema, el director novaiorquès Woody Allen.

Per aquest motiu, ha organitzat un cicle especial dedicat a aquest director en el qual es projectaran dos dels seus grans clàssics, Manhattan i Balas sobre Broadway, i el treball Woody Allen: el documental, que ha realitzat Robert B. Weide sobre la seva obra i figura al llarg dels més de 40 anys que porta explicant històries a través de la gran pantalla.
Els socis de l’entitat han pogut ser partícips de l’elecció dels films que es projectaran al cicle. Les sessions tenen lloc demà i divendres a la sala 2 dels Cinemes Casal de Vilafranca. Dijous a un quart de nou els espectadors podran veure Manhattan i, divendres, a les vuit es projecta el documental i a un quart d’onze Balas sobre Broadway. Entre aquestes dues pel•lícules s’oferirà una degustació de pizzes acompanyada de cava kosher.

Més informació sobre horaris o preus a <a href="http://www.cineclubvila.cat/">www.cineclubvila.cat</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: