Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila organitza la Fira Fora Stocks per tancar definitivament el període de rebaixes

<br />Els comerciants i professionals de l’Associació Centre Vila celebren aquest divendres i dissabte la Fira Fora Stocks, que posa punt final a les rebaixes de la temporada de tardor-hivern.

La Fira tindrà lloc divendres, des de les 10 del matí fins a dos quarts de nou del vespre ininterrompudament, a la plaça de la Vila; i dissabte, des de les 9 del matí fins a les dues de la tarda, a la Rambla de Nostra Senyora.

<br />Aquest any, tots els clients que donin d’alta la seva targeta Vilafranca Comerç en qualsevol dels estands de la Fira Fora Stocks entraran en un sorteig d’una targeta regal de 100 euros en qualsevol dels establiments adherits al projecte.

<br />La Fira Fora Stocks s’ha convertit en una cita anual de rigor, on els clients troben les últimes ofertes de la temporada. L’èxit tant de participació per part dels comerciants com de demanda dels clients ha consolidat aquesta cita, programada des de Centre Vila. La Fira Fora Stocks s’havia de celebrar els dies 1 i 2 de març, però l’associació va decidir ajornar-la a causa de la previsió de pluges, que hi havia per a aquell cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: