Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte 9 de març, titelles amb les aventures de Perico Calderer. És l’acte del mes de març del cultura tot l’any a Sant Sadurní

Al març, ‘Cultura tot l’any’ pels infants. En aquesta ocasió el servei de cultura s’ha centrat en els més menuts i els ha volgut convidar a descobrir ‘Les extraordinàries aventures de Perico Calderer’, un espectacle de titelles de la companyia Micro Troupe que tindrà lloc a la capella de l’Índex el proper dissabte 9 de març, a les 6 de la tarda.<br />

Micro Troupe és una companyia de pallassos i espectacles infantils riudebitllenca creada a finals de l’any 2000. Els Micro Troupe, a més a recuperen la tradició dels pallassos musicals acomiadant tots els espectacles amb música en directe, interpretada amb un acordió diatònic, bombo i platerets. L’espectacle s’endinsa en les aventures de tres dels contes de l’escriptor català Pere Calders, Invasió subtil, La lluna a casa i La rebel•lió de les coses, mitjançant el fabulós món de les titelles. El personatge principal és en Perico, un nen amb molta imaginació, com tots els nens i nenes, que pot veure un japonès allà on no n’hi ha cap, que no para fins aconseguir portar la lluna a la seva cambra i que sobreviu a la rebel•lió de les coses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: