Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Taller de plantes aromàtiques i medicinals a la cuina a Santa Margarida i els Monjos

Aquest dijous 28 de febrer tindrà lloc a Santa Margarida i els Monjos una altra activitat dins els actes previs de la fira del RemeiArt al Molí del Foix de Santa Margarida i els Monjos. La xerrada es realitzarà a les 5 de la tarda al Molí del Foix.<br />

Aquesta activitat està adreçada a restauradors, establiments i a totes aquelles persones que volen aprendre com fer maceracions amb les herbes aromàtiques i medicinals, quines herbes es poden congelar o barrejar, així com diferents idees per aplicar les herbes a les receptes diàries. També es farà un taller de sal i d’oli d’herbes.<br />La fira del RemeiArt d’aquest any, està programada per a la primera quinzena de juny, i culminarà amb la fira el 16 de juny al Castell de Penyafort. <br />Es tracta d’una activitat gratuïta i impartida per Piuà Lopez. Es pot demanar més informació al telèfon 93 818 69 28 o o bé a www.remeiart.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: