Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francesc Parcerisas presenta el seu llibre “La primavera a Pequín. Un dietari”

El llibre neix d’un viatge que Parcerisas va fer al maig del 2011 a Pequín convidat per impartir uns seminaris a la Universitat d’Estudis Estrangers. El llibre és un relat narratiu que inclou alguns somnis del propi autor i ho combina amb alguns poemes xinesos clàssics traduïts al català que serveixen de separador.

Segons el mateix Parcerisas es tracta d’un llibre que reflecteix les observacions d’algú que passeja i mira, però que en cap cas intenta descriure la Xina o Pequín, sinó que es centra en aquells detalls més curiosos que sorprenen als visitants com els costums o tradicions. <br />Poeta, traductor i crític literari, en aquest llibre Parcerisas intenta allunyar-se de la part més turística de la Xina. Tot i que neix amb la idea de fer un dietari no té l’estructura clàssica ja que no fa una descripció del dia a dia. Finalment, acaba sent, doncs, una reflexió sobre l’escriptura mateixa. <br />La presentació de l’acte, organitzat per llibreria La Cultural amb la col•laboració de la Taverna del Vinseum, ha anat a càrrec de la poeta Sílvia Amigó.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: