Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ordal celebra la 1a cursa de muntanya Correbocs

El diumenge 7 d’abril, a dos quarts de 9 del matí, se celebrarà la primera edició de la Cursa de Muntanya Correbocs d’Ordal organitzada per l’Ateneu Ordalenc amb la col.laboració del Servei d’Esports i el Patronat de Turisme de Subirats.  <br />

Segons els organitzadors, serà una excel.lent ocasió per descobrir les muntanyes d’Ordal i admirar les millors panoràmiques i boscos de la serralada en plena natura. Hi haurà una prova de 15 km i una altra de 31 km, amb sortida simultània.

El circuit és en forma de 8, de manera que la primera cursa de 15 km, amb un desnivell acumulat de 1.100 m, acabarà quan es torni a passar per el punt de sortida. Els que facin els 31 km, de 2.600 m de desnivell, continuaran la cursa fins a completar el circuit. El cronometratge es realitzarà amb xip.

Les inscripcions es poden fer per internet a http://www.correbocs.com.

Hi haurà premis per als tres primers classificats i un sorteig de productes locals entre tots els participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: