Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obre a Vilafranca la botiga dedicada al cànnabis més gran de Catalunya

Són 500 metres quadrats de botiga i 500 més d’oficines i magatzem, situats al número 20 del carrer Sarriera de Vilafranca.

La bona herba estava al centre de Vilafranca, al carrer Coll, però ara, els seus responsables, han volgut créixer i aportar als seus clients un espai més ampli a més de la comoditat de poder aparcar a prop de l’establiment.<br />
A La bona herba vénen productes de tot tipus per al conreu del cànem.

La bona herba té una clientela fixa a Vilafranca i a la comarca des de fa deu anys. El trasllat i ampliació del negoci el converteix ara en el Grow Shop més gran de Catalunya i aviat serà certificat com un dels cinc de major dimensió de l’Estat.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: