Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 600 participants inscrits a la rua de Carnestoltes, que es farà dissabte al vespre a Sant Sadurní

Ja està tot a punt per celebrar el Carnestoltes a Sant Sadurní. Divendres es van tancar les inscripcions per participar a la Rua de Carnestoltes, a la qual de moment han confirmat la participació 10 comparses i un total de 633 participants. La festa l’organitzen el servei de cultura de l’Ajuntament i la Comissió de Carnestoltes.<br />

El dissabte 9 de febrer, a les 8 del vespre, començarà la disbauxa i tots els participants podran lluir les seves comparses i disfresses. La rua sortirà del carrer Barcelona, baixarà per la Rambla Generalitat fins a la rotonda d’intersecció amb el carrer Dr. Barraquer, tornarà amunt per la Rambla i passarà pels carrers Montserrat i Doctor Escayola fins a la plaça de l’Ajuntament, on es llegirà el pregó del Rei Carnestoltes.<br />Aquest any el Rei Carnestoltes anirà amb la comparsa d’Els Increïbles, que ja fa deu anys que participen a la Rua de Sant Sadurní i faran el pregó a la plaça de l’Ajuntament com a cloenda de la festa.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: