Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Oficina mòbil d’informació al consumidor serà a Sant Sadurní aquest dijous

L’Ajuntament de Sant Sadurní i Diputació han organitzat per aquest dijous 21 de febrer, una visita de l’Oficina mòbil d’informació al consumidor, per atendre les consultes de la ciutadania i oferir informació sobre temes de consum.<br />

Tècnics de la Diputació atendran les persones que ho desitgin de forma gratuïta i personalitzada, en qüestions o dubtes sobre consum, comerç, drets dels consumidors, compra o lloguer d’habitatges, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties de productes, serveis post-venda, assegurances i viatges, entre d’altres.<br />L’oficina mòbil estarà ubicada a la plaça Era d’En Guineu de dos quarts d’11 del matí a la 1 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: