Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les famílies repeteixen als tallers de divulgació de jocs que organitzen l’associació ADALT i la Biblioteca

S’ha fet una nova sessió de jocs per a famílies a la Biblioteca Torras i Bages. Organitzades per l’Associació per a la Divulgació d’Activitats Lúdiques, les sessions es fan un dissabte cada mes i serveixen per donar a conèixer jocs de taula adreçats a les famílies fora dels que són més coneguts per tothom.

De moment, els organitzadors estan satisfets amb la participació, ja que les famílies que van assistir a la primera sessió, celebrada el mes passat, han repetit en aquesta segona ocasió. Ara esperen arribar a més gent amb perfils diferents i de totes les edats.

Els tallers de divulgació de jocs adreçats a famílies es continuaran fent un dissabte al mes a la sala infantil de la Biblioteca Torras i Bages durant tot aquest curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: