Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ERO de Viatges Ibéria afectarà també a l’oficina de Vilafranca que tancarà portes

Orizonia, grup turístic que s’ha acollit a un preconcurs de creditors, ha comunicat als treballadors que se salvaran 800 llocs de treball en l’expedient de regulació d’ocupació, que afectarà uns 4.000 empleats.

Això serà possible gràcies a la venda de part del grup. L’empresa també ha garantit als treballadors que aquest mes cobraran la nòmina, segons ha confirmat el comitè d’empresa. <br />A Vilafranca del Penedès hi ha una oficina de Viatges Ibéria, Vibo, que es troba a l’Avinguda de Barcelona número 19 i que tancarà portes.

<br />La seva directora, Carme Olmo, ens ha explicat que el problema del grup era la seva dimensió. Ningú es volia quedar la totalitat. Tot apunta que Viatges Barceló es quedarà la majorista. En canvi no està clar el futur de l’agència de viatges Vibo, i tot apunta moltes oficines tancaran portes.

<br /><br />Els treballadors creuen que en mig de la negociació entre Orizonia i Viatges Barceló s’hi va posar Globalia, per desfer-se de la competència.<br /><br />Des de la oficina han fet mans i mànigues perquè els seus clients no en quedi afectats.

<br /><br />A aquells que van fer reserves pagant amb targeta se’ls ha pogut fer un retorn, mentre que el problema estava amb una seixantena de clients que havien pagat reserves de viatges per a l’estiu en metàl.lic.<br /><br />A data d’avui a l’oficina de Vilafranca les dues treballadores encara no saben quin serà el seu futur. Intueixen que es quedaran sense feina però de moment només han rebut un comunicat informant-los que el seu horari a partir d’ara és de 9 del matí a dues del migdia i que si tenen dies de vacances pendents o permisos que els esgotin. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: