Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’arxiu videogràfic d’Oriol Rossell es projectarà dissabte a la Bisbal del Penedès

Aquest dissabte a les 7 de la tarda tindrà lloc a la Societat Cultural i Recreativa de la Bisbal del Penedès la projecció d’una part del fons videogràfic d’Oriol Rossell, qui va ser el fundador i el primer cap de colla dels Castellers de Vilafranca.

Les projeccions aniran acompanyades dels comentaris de dos il•lustres castellers dels Verds, Eloi Miralles i Josep Miret. Al finalitzar l’acte hi haurà coca i cava per a tots els assistents.<br />
Oriol Rossell era un gran amant dels castells i durant molts anys gravava en una càmera de 8 mil•límetres les diferents actuacions del món casteller. El fons videogràfic està format per vídeos d’actuacions des de finals dels anys 60 a principis dels 80, és a dir, uns 20 anys d’història castellera que ara la família Rossell ha digitalitzat i passat a DVD.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: