Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca porta a aprovació el pressupost per el 2013, que prosperarà gràcies al pacte de govern entre CiU i PSC

El punt més destacat del ple d’avui a l’Ajuntament de Vilafranca és se’ns dubte el de l’aprovació del pressupost general per aquest 2013. Un punt que sembla podrà tirar endavant sense problemes fruit del pacte de govern que han assolit CiU i PSC a la capital de l’Alt Penedès.<br />

En l’ordre del dia es preveu també l’aprovació inicial d’una nova fundació amb el jom de Fundació Universitària del VI i el Cava, els seus estatuts i la concessió per 50 anys sobre l’immoble municipal que utilitzarà La Fundació al carrer Amàlia Soler. També es preveu aprovar l’expedient de contractació del servei de transport urbà de viatgers, per concessió administrativa.<br /> El ple contempla també diverses mocions sobre el procés de sobirania del poble de Catalunya, el dret a decidir i el model de país; també hi ha mocions sobre el transport en autobús, les places de residència per a gent gran a la comarca, sobre els animals abandonats i sobre els desnonaments.<br /> El ple com sempre començarà a les 8 del vespre, i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: