Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC refusa els pressupostos de la sociovergència i apunta a construir una alternativa progressista per Vilafranca

Els republicans critiquen l’acord Regull-Romero per opac, poc social i pels dubtes sobre les noves retribucions del govern.

Els arguments del partit republicà es fonamenten, tal i com va explicar Pep Quelart en el transcurs del Ple, perquè no comparteixen el model de Vilafranca pactat entre CIU-PSC. En un comunicat els republicans recorden que fa dos anys ja van denunciar un acord opac sobre els grans projectes en els quatre anys, “per exemple la reforma del carrer del comerç, o també en la concepció poc social dels pressupostos”.

Quelart considera que els pressupostos aprovats no són “socials” ja que “es limiten a mantenir les partides i a fer traspassos entre elles per tal de vendre uns falsos increments. Això, diu el regidor, “no és un pressupost social que doni resposta a la situació dramàtica de moltes famílies, sinó que és un pressupost de xoc, assistencial”.<br />Quelart apunta que “davant la dimissió pública del PSC d’encapçalar realment una oposició progressista i nacional” des d’ERC agafen aquest repte de continuar construint aquesta alternativa tan necessària per Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: