Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes de cicle superior de l’escola de La Granada han visitat la vinya pintada d’Almirall Llusià

Els nois i noies han anat en bicicleta de l’escola Jacint Verdaguer de La Granada a la vinya on l’artista Almirall Llusià va fer la seva intervenció l’any 2004.

Recordem que l’artista de La Granada va voler traslladar l’art i el color al paisatge del qual se sent fill, el de la vinya del Penedès. En una parcel•la de la seva propietat, al terme municipal de Vilafranca, va pintar 800 pals amb un estil que ell identifica dins del pop art. El resultat és una curiosa barreja entre els colors de la terra i els de la pintura.
L’artista ens explica que la vinya pintada segueix rebent visites, a vegades de gent que ve de molt lluny, com de països asiàtics. Però Almirall Llusià reivindica que intervencions com la seva haurien d’estar més indicades i explotades turísticament.

Almirall Llusià segueix interessat en transportar l’art a la terra i a la inversa. Ara treballa en un projecte de videoart.

La intervenció en el paisatge ha estat el tema pel que més han preguntat els nois i noies de l’escola de La Granada, que li han fet una entrevista al pintor.

Els alumnes, que estan treballant el pop art a l’escola, han escoltat atentament les explicacions de l’artista i també han aprofitat per a crear les seves pròpies obres d’art a la vinya amb terra, vergues i pedres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: