Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cantautor Paton Soler ha publicat un llibret i un CD amb duets de cançons tradicionals infantils

Amb el títol de “Cantem i ballem. Paton Soler en companyia” el cantautor vilafranquí acaba de publicar aquest llibret amb cançons, danses i contes infantils, tradicionals, populars i anònimes dels Països Catalans.

En aquesta ocasió el cantant s’ha acompanyat de pares, tiets, o monitors de Casal. El seu objectiu ha estat el de enregistrar cançons que habitualment canten pares als seus fills de manera íntima, a casa seva, i fer-ho de manenera que es pugui reflectir en un disc. El Paton ha fet la presentació del treball en el transcurs del programa magazine matinal de Ràdio Vilafranca, conduit per la Carla Sanmartín, perquè justament moltes de les cançons les han cantat en forma de col•laboració bona part de l’equip de treballadors de l’emissora municipal.

<br /><br />Les veus s’enregistraven a Ràdio Vilafranca per separat i el Paton Soler les ha mesclat a posteriori, en uns estudis de gravació de Badalona amb el treball del tècnic Enric Lindo.<br /><br />El resultat final és un compendi de cançons i registres de veu molt vairat i fresc.

<br /><br />El cantautor penedesenc canta també amb la mainada del Casal de Nadal de Les Cabanyes i amb mestres de música.<br />En el repertori hi figuren cançons com “El roquet valent”, “La Castanyera” o “El gall i la gallina”, i fins a 21 cançons més, acabant amb un conte inspirat en “La llebreta”.<br />El llibret i CD es pot adquirir al preu de 5€ i està editat per l’Editorial la cuca de llum.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: