Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

AMPERT rep 1.602 euros per "l’euro solidari" de les inscripcions a la cursa 10k Vilafranca

Divendres es va signar a la Casa de la Vila el conveni entre el Patronat Municipal d’Esports, el Club Fondistes Penedès i l’Associació AMPERT- Associació Contra el Càncer, pel qual aquesta darrera rebrà un total de 1.602 euros provinents de "l’euro solidari" de les inscripcions a la curs 10k Vilafranca que es va celebrar el passat 27 de gener.<br />

La signatura del conveni, sota la presidència de l’alcalde Pere Regull, va anar a càrrec de la presidenta del Patronat Municipal d’Esports, Emília Torres, del president del Club Fondistes Penedès, Raimon Palau, i del president d’AMPERT, Joan Rios.<br />El Patronat Municipal d’Esports va acordar donar a partir d’enguany un component social i solidari a la cursa 10k Vilafranca, de forma que un euro de la inscripció anirà a un projecte social i solidari a la Vila. Enguany els 1.602 euros recollits aniran destinats al projecte de transport col•lectiu per a la malalts de càncer que impulsa l’associació AMPERT i en anys posteriors està previst obrir un concurs públic perquè es puguin presentar altres projectes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: