Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

UP demana que es compleixin totes les garanties en les importacions de vi

El sindicat agrari demana tant a l’administració catalana com a l’estatal que vetllin perquè es compleixin totes les garanties en les importacions de vi procedent de països tercers, i que es controli amb el màxim rigor l’origen d’aquest tipus d’importacions, així com el transport i la destinació. <br />

Unió de Pagesos recorda que en un any de baixa collita de raïm com el passat, es poden produir importacions massives de vi. Tot i que aquest tipus d’importacions són legítimes, el sindicat creu que les administracions haurien de comprovar que es compleixen els requisits necessaris de transport i de destinació d’aquest vi.

Per a Unió de Pagesos també és imprescindible que l’administració comprovi el compliment de les garanties sanitàries, segons les quals determinats vaixells no poden transportar productes alimentaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: