Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tanca el Mercat de la Pelegrina a causa de la reducció progressiva del nombre de parades

El futur del mercat de la Pelegrina és ara una incògnita després que aquest dilluns l’espai ha tancat portes definitivament.<br />

Des d’aquest dilluns ja no queda cap parada al mercat municipal del barri de l’Espirall. La regidora de Comerç, Dolors Rius, ja va avisar al mes de juliol que a mitjans d’aquest any, l’espai tancaria portes, però finalment s’ha avançat uns 6 mesos. De les parades que hi quedaven la majoria s’han reubicat en altres locals del barri per poder seguir amb la seva activitat econòmica. El mercat necessitava des de fa temps una remodelació, però la situació econòmica actual no ho ha fet possible. Ara per ara, l’equip de govern no té gens clar què passarà amb l’espai, tot i que estan oberts a qualsevol proposta que serveixi per dinamitzar l’activitat al barri. <br /><br />Un dels problemes, però, és que l’espai és massa petit per fer-hi segons quines activitats. La superfície és d’uns 700 metres quadrats, i segons Rius, és insuficient per posar-hi el centre cívic o el Parc de Bombers. A més, el solar que hi ha al costat, és de propietat privada, i ara mateix l’Ajuntament no podria adquirir-lo. Per Rius, si la reforma s’hagués fet abans, potser no s’hauria arribat a aquest extrem. <br />De moment però, ni des de la regidoria, ni des del govern concreten quin serà el futur de l’espai. Reconeixen que han rebut una oferta privada, però que les converses estan en un estadi molt inicial. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: