Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marc Guerrero, resident a Vilafranca des de 2002, rep la medalla d’Or del Foro Europa, per la seva trajectòria i esforç europeista

Marc Guerrero és vicepresident del Partit de l’Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa, l’ALDE Party. És també, membre de la direcció nacional de CDC. La medalla d’Or la rep per la seva trajectòria professional i especialment pel reconeixement del seu treball en la construcció europea.<br />

Guerrero ha estat el convidat a l’espai de l’Entrevista, que emet Penedès Televisió, per parlar d’Europa. Guerrero ha explicat que ell és el vice-president del tercer grup en dimensió de les institucions europees; i de fet és el primer català que ha estat vice-president d’un partit polític europeu. Com explica en l’entrevista, des de l’època en que estudiava a la universitat ja s’interessava per la política. Es declara europeista, i convençut que el terreny en que ha de jugar Catalunya és Europa.

 

Tot parlant d’Europa i dels actuals moments que s’estan vivint a nivell econòmic, social i polític, Guerrero és del parer que cal replantejar-se en global el projecte Europa.

 

Cal passar, diu, de la integració econòmica a una integració política real. Convertir Europa en una federació d’estats, nacions o territoris.

El Foro Europa 2001 concedeix la medalla d’Or a presidents de diverses institucions, professionals liberals i personalitats de la societat civil que han destacat per la seva professionalitat, europeisme i humanitat. Guerrero és també director del Recinte Modernista de Sant Pau, patrimoni universal de la humanitat i el conjunt modernista més important del món. L’octubre de 2011 va publicar el seu primer llibre "L’engany del federalisme espanyol", presentat a la llibreria l’Odissea de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: