Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les persones que disposen del carnet de bus urbà a Sant Sadurní l’hauran de renovar anualment

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha actualitzat el protocol d’expedició del carnet que permet pujar gratuïtament al bus urbà.

Aquest carnet el poden demanar els majors de 65 anys i les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 65% o també a partir del 33% sempre que vegin afectada la seva mobilitat.

<br /><br />El carnet s’expedirà des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana presentant una fotografia recent, el DNI i el certificat on consti el grau de disminució, si és el cas. La taxa administrativa de renovació del carnet serà de 5 euros i està regulada a la corresponent ordenança fiscal.

<br /><br />Les persones que ja disposen del carnet hauran de passar per l’OAC per renovar-lo i hauran de lliurar l’antic carnet en el moment de l’expedició del nou.<br /><br />Aquest carnet s’haurà de renovar cada any per verificar les dades dels usuaris, com ara el fet que és requisit indispensable estar empadronat a Sant Sadurní.<br /><br />

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: