Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha iniciat una prova pilot pasturant i sembrant diversos solars municipals

Actualment, el manteniment de solars municipals a la capital de l’Alt Penedès es realitza a través de l’empresa Nou Verd, concessionària del manteniment dels parcs i jardins, que els neteja i en sega la vegetació herbàcia que hi surt, diferents vegades l’any, per tal de mantenir-los en bones condicions d’imatge i salubritat.<br />

Tenint en compte una superfície actual d’aproximadament unes 50 Ha de solars municipals, l’Ajuntament de Vilafranca té una despesa important per al seu manteniment i és per això que s’han començat a explorar noves fórmules de gestió que en redueixin el cost.<br />Per aquest motiu, aquest 2013, s’ha iniciat una prova pilot sembrant, aproximadament, unes cinc hectàrees i pasturant-ne unes altres tres. D’aquesta manera, s’aprofita un recurs local i s’estalvia en despeses de manteniment.<br />Els solars escollits estan situats a la perifèria de la ciutat, per tal de no interferir amb el normal funcionament de la Vila.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: