Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Claustre de Sant Francesc acull l’exposició “En Paper” de la vilafranquina Sílvia Arniches

En total es poden veure més de 20 obres, totes sobre el suport de paper, com indica el mateix nom de la mostra. Arniches ja fa anys que es dedica a la pintura, i ha exposat en altres sales de Vilafranca.

La darrera vegada ho va fer amb poemes japonesos, més coneguts com a haikus. L’autora explica de què consta aquesta mostra, i que té de diferent de les anteriors.  Arniches explica que es tracta d’una evolució de les exposicions anteriors, tot i que no s’inspira directament en els haikus. En la majoria dels quadres hi predominen els colors negre i vermell, que fan una clara referència als colors orientals, propers també al Japó. En aquesta exposició, Arniches segueix fent servir diferents tipologies de papers i reconeix que s’hi sent molt còmode. L’exposició es pot visitar fins al 27 de gener a la Sala dels Trinitaris en el seu horari habitual. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: