Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Llum del Nord ha presentat el seu calendari per el 2013, enguany com a una aposta per la convivència entre les diferents religions

L’escorxador ha estat el marc que ha acollit la presentació del que és ja el setè calendari que edita l’associació La Llum del Nord. Es tracta del corresponent al 2013, que de cara a la propera setmana ja estarà disponible.

Com explica el president de l’associació, Amhed Benallal, es tracta d’un calendari que recull les principals festes cristianes i musulmanes. El seu lema és la convivència religiosa al Marroc.
 

L’Associació que treballa per la difusió del coneixement del altres, amb la convicció que ajuda a la convivència, ha ofert també una conferència explicant les festes i celebracions del calendari musulmà. <br /> Pel que fa al calendari, estarà disponible a partir de la propera setmana, i en aquesta ocasió amb una novetat ja que per primer cop s’haurà de comprar. Benallal explica que a causa de la crisi i el fet que part del cost l’ha assumit la pròpia associació s’ha pres aquesta decisió. Un 60% d’aquest 10€ es destinaran al rebost solidari.

Encara s’han de decidir els punts de venda, però es podrà trobar segur a la seu de la Llum del Nord, al carrer General Cortijo 18 bis a partir de la propera setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: