Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La gent gran ingressada a la Residència Penedès de Pacs es reubicarà majoritàriament al centre sociosanitari Ricard Fortuny

Aquest és a l’acord al que han arribat amb el Departament de Benestar Social i Família els representants de l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell comarcal durant la reunió que han mantingut aquest matí. L’assignació de places, però, es farà en funció de si els residents són o no de la comarca, i tenint en compte aspectes que afecten a la salut, com problemes de mobilitat.

D’aquesta manera, Serveis socials començarà aquesta setmana a avaluar cas per cas totes les persones que han de marxar de la residència per determinar quina plaça els assignen. Cal tenir en compte, que molts dels ingressats no eren de la comarca, i per tant, les seves famílies ja han buscat altres alternatives en residències properes als seus domicilis. <br />Demà mateix el departament de Benestar social i Família visitarà les instal•lacions del Ricard Fortuny per acabar de determinar si pot traslladar un total de 35 places concertades a aquest centre. En cas que n’hi hagués més que s’han de quedar a la comarca, es podrien distribuir per la resta de residències de l’Alt Penedès que tenen places disponibles. <br />Tot aquest procés es farà en un màxim de 3 setmanes. <br />

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: