Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jürgen Wagner, del celler de Capçanes, clou el cicle de conferències "Desenvolupa’t"

El proper dimarts 15 de gener, a 2/4 de 10 del matí a l’Auditori de Vilafranca, el director comercial i d’exportació de la cooperativa Celler de Capçanes, Jürgen Wagner, explicarà com aquesta bodega del Priorat s’ha convertit en un referent en l’elaboració de vins kosher a tot el món. Aquesta exitosa adaptació al nou mercat, vol motivar empresaris i emprenedors de l’Alt Penedès a la innovació i cooperació com una fórmula a tenir en compte.<br />

Aquesta serà la darrera de les conferències del primer cicle Desenvolupa’t que el Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca ha dut a terme amb gran èxit els darrers mesos i que ha portat a Vilafranca del Penedès empresaris i emprenedors com Emilio Duró, Pau Garcia Milà i José Luis Izquierdo "Mago More". <br />A l’acte hi assistirà a l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que clourà la conferència i estarà acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, que en farà la presentació.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: