Dimarts, 13 de maig de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fermí Puig ha avançat a Penedès TV la ubicació del seu futur restaurant

Aquest divendres Penedès TV emet una entrevista amb l’actual ambaixador del xató, el cuiner Fermí Puig, que va estar al capdavant del restaurant Drolma pel qual va obtenir una estrella Michelin. <br />

Puig ha destacat la riquesa del xató com a plat d’arrel tradicional i popular, i el fet que els administracions del Penedès l’hagin sabut vendre coma reclam turístic.

<br /><br />Nascut a Granollers la seva carrera ha passat per restaurants de diferents indrets i països. Va estar al Bulli de Roses, però també va treballar un any i mig al restaurant Mirador de les Caves de Subirats. La seva fama arribava amb el restaurant Drolma, situat a l’hotel Majèstic, lloc on a més de plats també s’han cuinat alguns esdeveniments polítics rellevants per Catalunya. El més recordat el pacte de l’any 1996 entre Pujol i Aznar. Fermí Puig ha recordat que va cuinar un àpad especial per aquella ocasió i que el plat que va tenir més èxit va ser el de l’ànec mut del Penedès.

<br /><br />Ara fa un any i mig l’hotel va decidir tancar les portes del Drolma. Des d’alehores Fermí Puig ha estat treballant en l’obetura del seu propi restaurant. <br />La ubicació ha estat fins ara una incògnita però en el transcurs de l’entrevista s’ha desvetllat. El restaurant Fermí Puig se situarà a la cantonada entre el carrer Balmes i la Diagonal de Barcelona.<br />La cuina que s’hi servirà no seguirà un estil concret.

<br /><br />Fermí Puig ja té el local llogat i es troba en la fase de permisos i espera obrir portes abans d’aquest estiu.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: