Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Evarist Gisbert del Sol i Vi, nou vicepresident del Patronat de Turisme de Subirats

El Patronat de Turisme subiratenc ha renovat parcialment la junta directiva després de la marxa de dos homes carismàtics i que n’havien estat destacats impulsors des dels inicis, Pere Guilera i Ton Mata.

En la darrera reunió de la junta directiva es va aprovar el nomenament d’Evarist Gisbert de l’Hotel-Restaurant Sol i Vi com a nou vicepresident i el de Montserrat Massana de la Casa de Turisme Rural Cal Masana de la Plaça com a nova tresorera. Gisbert substitueix Pere Guilera en el càrrec que havia exercit durant 11 anys. També entra a la junta Joan Carol, en nom del sector Vins i Caves.

El nou vicepresident, Evarist Gisbert, es planteja com a repte convertir Subirats en destí turístic segons ha explicat al magazín matinal de Ràdio Vilafranca. Per aconseguir-ho, però, reclama la complicitat de tots els implicats i lamenta que no s’estigui disposat a obrir els diumenges.

La presidencia del Patronat de Turisme continua recaient en la regidora de turisme, Maria Teresa Catasús.

El Patronat Municipal de Turisme subiratenc és un organisme autònom, creat l’any 2001 per l’Ajuntament de Subirats, amb l’objectiu de promocionar l’activitat turística al municipi. Des del seu naixement, el Patronat disposa d’una Oficina de Turisme situada a l’estació de tren de Lavern, així com un Punt d’Informació Turística a Sant Pau d’Ordal.

Subirats ja fa anys que ha escollit posicionar-se com a capital de la vinya, aposta que Gisbert vol revitalitzar.

Entre les accions promocionals del Patronat de Turisme destaquen el Congrés d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme, el Festival de Música a les Vinyes, les Rutes Vitivinícoles de Subirats, el Subirats en flor, així com les rutes mensuals "Última Defensa de Barcelona" i "Torre-ramona: Sorprenent i misteriosa".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: