Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC organitza una taula rodona amb Josep Bargalló, Marina Llansana i Teresa Vallverdú

“Mi objectivo es españolizar a los alumnos catalanes”. Frases com aquesta han estat habituals per part de ministres espanyols durant els últims temps, així com sentències que intenten reduir i residualitzar la presència del català a les escoles i a altres esferes públiques com a la justícia. <br />

En aquesta línia ERC-Vilafranca organitza per aquestes Festes de Sant Raimon una taula rodona on Josep Bargalló, ex conseller d’Educació i ex conseller primer, Teresa Vallverdú, diputada d’ERC i Marina Llansana, membre de la Junta Nacional d’Òmnium, parlaran sobre l’ofensiva que el govern espanyol està duent a terme contra el català i la cohesió social del país. La taula rodona es farà a l’Escorxador el dijous a un quart de nou del vespre.<br />

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: