Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entre Tots sensibilitza sobre la protecció de dades entre els discapacitats

A l’Alt Penedès hi ha més de 6.000 persones amb certificat de discapacitat i a Vilafranca són més de 2.000. Aquest col.lectiu, juntament amb la gent gran i els infants, és especialment sensible als mètodes agressius de venda fruit d’un ús massiu de les noves tecnologies. <br />

Aprofitant les Festes de Sant Raimon, l’associació Entre tots va convidar Jordi Gago d’Asegur.Dàt, empresa dedicada a la seguretat de les dades personals a parlar-ne.

Segons Gago, l’ús massiu de les noves tecnologies ha comportat que les empreses disposin de perfils personals de potencials consumidors, als quals es dirigeixen amb unes tècniques de venda agressives.

La xerrada va fer èmfasi en la necessitat de protegir les nostres dades personals, especialment entre els col•lectius que el Codi de Consum de Catalunya protegeix especialment: discapacitats, gent gran i infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: