Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vot de Sant Sebastià arriba aquest diumenge als 119 anys, a Olesa de Bonesvalls

Com cada hivern, el proper dia 20 de gener Olesa de les Bonesvalls renovarà el seu vot amb Sant Sebastià. D’aquesta forma, la devoció del poble pel màrtir arriba als 119 anys, reafirmant-se com una de les tradicions més arrelades al poble.<br />

El vot té el seu origen en una forta epidèmia que va afectar especialment als infants d’Olesa a finals del segle XIX, i l’ajuda que va professar Sant Sebastià ha fet perdurar la devoció fins als nostres dies, convertint la diada en una jornada pensada pels nens i nenes d’Olesa.<br />Com és tradicional, els administradors de la festa, la família de Can Samsó, repartiran panets i estampetes. A més, com cada any, i haurà un seguit d’actuacions i activitats pensades per als més joves. Entre els actes paral•lels, també destaca el dinar organitzat per l’Associació de Gent Gran El Roure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: