Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Duran i Lleida assistirà al sopar comarcal d’Unió a l’Alt Penedès

El proper dissabte, a les nou de la nit, al Restaurant la Fonda Neus de Sant Sadurní, es celebrarà, com es tradicional, el sopar anual d’Unió Democràtica de Catalunya de l’Alt Penedès.

 

L’Acte comptarà amb la presència i participació del President del Comitè de Govern del Partit i Diputat al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida.

A més, assistiran, diverses personalitats i càrrecs del Partit com Antoni Castellà, Diputat al Parlament de Catalunya, Benet Maimí, Secretari Executiu d’Organització d’UDC, Toni Font, Vicesecretari General del Partit i Diputat al Parlament de Catalunya, o Sebastià Jorba, Delegat del Govern.

<br />També participarà molt activament la militància d’UDC de la Comarca de l’Alt Penedès, així com dels simpatitzants del Partit. Finalment afegir que l’acte comptarà amb l’assistència dels principals càrrecs institucionals de Convergència i Unió de la Comarca.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: