Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte comença el II Cicle de joves músics de l’Escola de Música de Sant Sadurní

L’Escola Municipal de Música de Sant Sadurní d’Anoia presenta, com ja es va fer el curs passat, el Cicle de joves músics, que consisteix en cinc concerts al llarg dels mesos de febrer i març en què hi participaran alumnes, ex-alumnes i col•laboradors externs d’altres conservatoris com el d’Igualada i el de Barcelona.<br />

Els concerts es faran els dissabtes 2, 16 i 23 de febrer i 2 i 9 de març, a dos quarts de set de la tarda, a la Sala d’Actes de l’escola de Música de la capital del cava, i l’entrada és gratuïta.<br />El primer concert, que serà aquest dissabte 2 de febrer, anirà a càrrec de Isaac Romagosa i Judit Pi a la guitarra i Alba Segura al violoncel.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: