Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Doblas serà nova regidora de Vilafranca dimarts vinent

Anna Doblas prendrà possessió del càrrec de regidora de Vilafranca el proper dimarts.<br />

<br />La substitució es farà oficial en un ple extraordinari, desprès que en el darrer ple ordinari del passat mes de desembre la regidora d’educació i serveis socials, Ramona Suriol, va renunciar al càrrec per motius personals.

<br />Anna Doblas era la següent a la llista de la candidatura de CiU en les darreres eleccions municipals i prendrà possessió del càrrec en el transcurs d’un ple extraordinari que se celebrarà el proper dimarts, 15 de gener, a les vuit del vespre. El ple també tindrà dos punts més. D’una banda es modificarà el cartipàs, modificant el repartiment de les funcions d’alguns regidors, i també hi haurà la modificació de representants municipals en determinats organismes.  En tractar-se d’un ple extraordinari no hi haurà apartat de precs i preguntes. El ple començarà a les vuit del vespre i s’oferirà en directe a Ràdio Vilafranca i a Penedès TV.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: