Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes dues-centes persones han maridat els vins de la DO Penedès als tastos de la Fira del Gall

A l’entorn de dues-centes persones han participat als cinc tastos que la Denominació d’Origen Penedès ha organitzat en el marc de la Fira del Gall de Vilafranca.

L’oferta d’activitats ha estat variada: s’han pogut maridar els vins i caves de la DO amb formatges, tapes d’aviram, delicadeses del Penedès i ostres. Però un dels tastos que ha generat força expectació ha estat el de xocolates. Precisament, aquesta combinació suposa un pas més en una zona on els maridatges ja porten molt de temps rodant. La recerca del contrast entre gustos per trobar l’harmonia era l’objectiu d’aquesta sessió que ens resumia poc abans de començar l’enòleg Pere Escudé.
Escudé destaca que el perfil del públic és força variat tot i que hi hagi repetidors que no es volen perdre les activitats del Superceller de la Fira del Gall.

El Penedès sempre ha estat pioner en la organització de maridatges i ha creat escola en les noves propostes que han sorgit en aquest àmbit.

Des de la DO Penedès, encarregada de l’organització dels tastos amb la col•laboració de l’Associació Vinícola Catalana, se segueix buscant oferir el major coneixement possible als consumidors perquè sàpiguen tot el que hi ha en el si de la Denominació d’Origen.

En aquesta línia, la DO Penedès té en marxa la campanya origenpenedes.cat, que permet saber més sobre els secrets del món del vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: