Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una comissió educativa i de suport a la dona del Rif visita l’Alt Penedès

L’estada, entre el 9 i el 13 de desembre, servirà per presentar un nou programa en xarxa entre centres educatius penedesencs i magribins. La trobada s’emmarca dins del programa Alt Penedès-AlHoceima que impulsa des de fa anys l’ONG EqualMón.

La delegació del Rif està formada per quatre educadors i una representant de l’Association Forum de Femmes du Rif, que visitaran diverses escoles i centres de Secundària de la comarca per avaluar el funcionament de l’educació per la igualtat de gènere i la resolució de conflictes en l`àmbit escolar.<br />
L’objectiu de la delegació també és d’intercanviar punts de vista sobre les accions i les polítiques de prevenció de la violència contra les dones, especialment amb la comunitat magribina de la comarca.<br />La representació d’AFFA, per la seva banda, participarà en un acte públic amb professionals de serveis socials per analitzar l’estat de la qüestió de la violència contra les dones al Penedès i al Rif. Els representants magribins seran rebuts també als ajuntaments de Sant Sadurní i Gelida, que col•laboren en la tasca que impulsa EqualMón a la comarca.<br />L’estada de la delegació del Rif a l’Alt Penedès servirà per presentar també un nou projecte de treball en xarxa entre el Penedès i la província d’AlHoceima, que implicarà centres educatius dels dos territoris. Aquest projecte serà presentat en sengles xerrades amb el títol Escoles en diàleg a la Mediterrània, que se celebrarà dilluns dia 10 a dos quarts de vuit a l’Escorxador de Vilafranca, i dimarts dia 11 a la Intermunicipal de Sant Sadurní, a dos quarts de set de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: