Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’anuncien sorpreses pel concert de fi de gira de Bigoti Vermell

L’Anna Roig anuncia que el concert de fi de gira de Bigoti Vermell portarà diverses sorpreses a l’Auditori de Vilafranca.

Ja fa un any i mig que l’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chiien han anat passejant amb seu Bigoti Vermell per escenaris de tot Catalunya, Catalunya Nord, Mallorca i Alemanya.

<br />Ha estat una gira de 71 concerts plena de bones experiències, gran recolzament per part del públic, i reconeixements com el Premi ARC 2011 en Cançó d’Autor, Premi Enderrock a millor disc i millor directe en Cançó d’Autor. En el magazine Penedès Gamma Extra avui l’Anna Roig ha mostrat la seva satisfacció pel resultat de la gira.

<br /><br />Un dels moments més compromesos de la gira van ser les actuacions a Alemanya, que van tenir bona acollida.<br />Per anunciar el concert de fi de gira diuen que s’afaiten el bigoti. No serà de forma literal, però sí que asseguren diverses sorpreses.<br /><br />La gira començava a principis del mes de maig de 2011 a l’Auditori de Vilafranca, i és allà on la volen acabar amb un concert especial que tancarà la gira del Bigoti vermell i que donarà pas a uns mesos de descans i creació d’un nou disc i un nou espectacle.<br />El concert del 21 de desembre, a les nou de la nit serà un concert especial, amb sorpreses, col•laboracions i amb moltes ganes de compartir un últim moment excepcional amb el públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: