Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"Sé de un lugar" parla de l’amor després de l’amor a Cal Bolet, amb la companyia Prisamata

Anna Alarcón i Xavi Sáez enllestien els darrers detalls divendres a la tarda de l’obra que al vespre oferirien al públic penedesenc al teatre cal Bolet.<br />

Amb el públic a tocar dels actors, "Sé de un lugar", de Iván Morales, és una obra que parla de l’amor i el desamor. I del amor després del amor. Amb els dos protagonistes que havien estat parella. Que ja no ho son. Però que malgrat tot continuen sent importants l’ún per l’altre

 

Es tracta d’una obra de petit format, en que el públic es troba a tocar dels actors. Però sense intervenir directament en l’obra.

Una obra en que, com explicaven els dos protagonistes durant l’assaig, tot i que es parli d’ex-amors, al llarg de tota la funció l’amor te una presència molt important. Una obra que es va poder veure a Vilafranca divendres a la nit, i que ha tingut una molt bona acollida allà on ha anat. De fet, va ser reconeguda amb el Premi Butaca Petit Format 2012.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: