Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de cinquanta treballadors de l’HCAP passen la nit al centre contra les retallades

Treballadors i treballadores se solidaritzen amb els professionals de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, que porten dues setmanes d’acampada indefinida, i amb els de la sanitat pública madrilenya.

Part del personal de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ha participat en una "jornada de lluita" celebrada aquest dimecres a diversos hospitals catalans. A Vilafranca, els treballadors han fet una xocolatada, un taller de pancartes i la lectura del manifest al matí. A la nit s’han reunir en assemblea i han decidit passar la nit al vestíbul de l’hospital. A les onze de la nit hi havia més de cinquanta persones reunides al hall i encara se n’afegien més.

El president del comitè d’empresa Sergi Farreras ha explicat que continuaran amb les mobilitzacions per protestar contra les retallades en sanitat dels governs de l’estat i de la Generalitat i no descarten fer acampades esporàdicament per fer sentir la seva veu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: