Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 150 persones a la 2a nit empresarial de Som Sant Sadurní

L’Hotel Restaurant Sol i Vi va acollir, divendres passat, la 2a edició de la Nit empresarial, una cita que té per objectiu esdevenir un punt de trobada de les empreses, la indústria i els serveis de Sant Sadurní. <br />

L’associació Som Sant Sadurní va voler reconèixer la trajectòria de diverses empreses, comerços i emprenedors de la capital del cava i d’aquells negocis amb més de mig segle de vida. Fruites i verdures Noya; el Restaurant Il Picarolo; Sàbat, amb la seva aplicació Iplack; Simon Coll, amb el seu nou Espai Xocolata; Freixenet, per la seva tasca a favor de la responsabilitat social empresarial; el projecte elteunegoci.exe o Cellers CalFeru, van ser premiats en aquesta nit empresarial.

També es va homenatjar per la seva llarga trajectòria a Electrònica Mirambell, Esports Sol, Cargotrans Montserrat, Transports i Deixalles Plazas o Sàbat.

Som Sant Sadurní també va voler premiar la tasca realitzada per la Confraria del Cava com a entitat destacada i es va reconèixer l’excel•lent trajectòria dels jugadors sadurninencs d’hoquei patins Jordi Bargalló, Pedro Gil i Marc Gual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: