Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca fa una acció a la pista de gel denunciant l’aportació municipal a aquesta activitat

Un grup de membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Alt Penedès s’ha acostat fins a la pista de gel de la rambla de Vilafranca per tal de fer palès el seu malestar per el fet que l’Ajuntament destini diners a facilitar la instal•lació d’aquesta pista; però per contra no pugui aportar diners per pal•liar la complicada situació que viuen les famílies que es troben en un procés de desnonament.<br />

Des de la Plataforma, la Cristina Reina ha remarcat que, tot i que l’Ajuntament hi posa diners, cal pagar per poder patinar. I ha criticat que es puguin destinar 15.000€ a la pista de gel, però es digui que no es pot fer res quan es presenta una moció per donar suport a les famílies desnonades.

 

Els membres de la Plataforma s’han posat a la cua per accedir a la pista de gel, i quan han arribat a les taquilles han plantejat la seva demanda de que els seus fills poguessin patinar tot i no tenir tiquets o no poder pagar el lloguer dels patins. Com ens comenta la Lina Poyatos, aquesta era la seva reivindicació.

Amb aplaudiments han mostrat la seva satisfacció per el fet que els han permès entrar a patinar, sense posar-los traves, tot mostrant també les pancartes reivindicatives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: