Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PAH Alt Penedès ha fet una cercavila per bancs i caixes

Amb el nom de "cercavila banquer", aquest matí, membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i d’altres associacions que els donen suport han fet una acció reivindicativa a Vilafranca. <br />

El grup ha partit de l‘estació de tren i s’ha dirigit fins a la rambla de Nostra Senyora, on ha fet assegudes a tots els bancs i caixes. Acompanyada per xiulets, cartells i pancartes, la cercavila també ha aprofitat per recollir signatures de suport a la ILP per la dació en pagament.

Segons han explicat, ja disposen del mig milió de signatures necessari però volen arribar al milió.

La lluita de la PAH comença a donar els seus fruits i més enllà de les mesures adoptada per el govern espanyol, un dels membres de la PAH, l’advocat José Ángel Gallegos, destaca l’informe de l’advocada general del Tribunal de Justícia Europeu indicant que la normativa processal espanyola en matèria hipotecària vulnera la directiva europea.

Aquesta cercavila reivindicativa de la PAH per bancs i caixes es vol repetir cada quinze dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: